Фармацевти
Контакт

BETTY магазин, jyли 2017

Списание BETTY

BETTY магазин, jануари 2017

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/12/Cover_jan_2017.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" margin_bottom="0" font_family="none"] Филип Талески [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" margin_bottom="0" font_family="none"] Сон ми е со Македонија да освојам медал [/mk_fancy_title] Broj 35, jануари 2017 Дваесетгодишниот Филип Талески е едно од оружјата со кои Македонија ќе настапи на Светското првенство во ракомет во Франција. Младиот ракометар, кој е [...]

Категорија: Списание BETTY

јануари 3, 2017

BETTY магазин, декември 2016

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/11/Cover_dec_2016.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" margin_bottom="0" font_family="none"] Сара Мејс [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" margin_bottom="0" font_family="none"] Сакам да оставам музика која ќе ги прави луѓето среќни [/mk_fancy_title] Broj 34, декември 2016 Девојката која со својата појава донесе освежување на македонската музичка сцена и покажа дека уникатноста се цени, Сара Мејс, ексклузивно за [...]

Категорија: Списание BETTY

декември 1, 2016

BETTY магазин, ноември 2016

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/10/Cover_nov2016.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" margin_bottom="0" font_family="none"] Индира Кастратовиќ [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" margin_bottom="0" font_family="none"] Седмиот и клучен играч е публиката [/mk_fancy_title] Broj 33, ноември 2016 Ракометарката која ја испиша историјата во женскиот ракомет и ги постави темелите на успехот на овој спорт во земјава, Индира Кастратовиќ, ексклузивно за BETTY магазин [...]

Категорија: Списание BETTY

ноември 1, 2016

BETTY магазин, октомври 2016

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/09/Cover_oct_2016.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" margin_bottom="0" font_family="none"] ЉУБОЈНА Вера Милошевска [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" margin_bottom="0" font_family="none"] Докажавме дека и народното е забавно [/mk_fancy_title] Broj 32, октомври 2016 Групата која е популарна  меѓу млади и стари и која создава единствена музика, Љубојна, ексклузивно за BETTY магазин oткрива од каде се родила идејата за [...]

Категорија: Списание BETTY

октомври 3, 2016