Фармацевти
Контакт

<< Назад

Месечен хороскоп

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/kozirog.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Овен

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569922712004{margin-bottom: 0px !important;}”]21. 3 – 20. 4

Октомври ќе ви донесе многу прилики за запознавање нови луѓе. Меѓу нив изберете ги оние со добар карактер. Тоа ќе ви помогне да остварите сè што сте наумиле. Јакнењето на социјалните контакти позитивно ќе се одрази и на вашиот љубовен живот. Врската со партнерот ќе се зацврсти, а слободните припадници на овој знак ги очекуваат пријатни средби. Напредувањето во кариерата се одвива според планот. Повеќе одморајте.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/telec.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Бик

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569922764386{margin-bottom: 0px !important;}”]21. 4 – 20. 5.

Ова е година на големи промени за вас, а во текот на октомври ќе се обидете да достигнете врвно ниво во сè со што се занимавате. Вашите скриени таленти доаѓаат до израз. Можна е и промена на работата. На семејството му е потребна вашата помош за да не дојде до финансиска криза. Под влијание на Венера можно е влегување во нова љубовна приказна. Можно е и неочекувано патување. Урамнотежената исхрана ќе ви го зајакне имунитетот.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/bliznaci.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Близнаци

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569922824490{margin-bottom: 0px !important;}”]

  1. 5 – 20. 6.

Работите се одвиваат според планот, но тоа не значи дека можете да се откажете од трудољубивоста која и ве довела до успех. Иако на полето кариера сè уште не се гледаат сите резултати од вложениот труд, никој не може да ви оспори дека сè сте направиле како што требало. Во семејството владее складно расположение. Ја имате целосната поддршка од членовите на семејството. Финансиската состојба е стабилна. Редовното вежбање го подига нивото на позитивна енергија.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/rak.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Рак

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569922851407{margin-bottom: 0px !important;}”]21. 6 – 20. 7.

Многу нешта ќе се случуваат во октомври, и тоа многу позитивни. Целата таа количина на акција нема да го заобиколи ни вашиот љубовен живот. Иако независноста е добра, и вие секогаш тежнеете кон неа, послушајте ги понекогаш и советите кои стигнуваат од вашето опкружување. Ова е добар период за почеток на самостоен бизнис. Здравјето е одлично. Продолжете со здравите животни навики.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/lyv.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Лав

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569922875301{margin-bottom: 0px !important;}”]21. 7 – 21. 8.

Во текот на овој месец кариерата ќе ви биде во втор план. Главниот фокус на вашите настојувања ќе биде насочен кон решавање на недоразбирањата во семејството. Ќе биде потребно доста мудрост и трпение за работите повторно да дојдат на свое место. Заедничко патување или излет може да придонесе за јакнење на меѓусебните врски. Бидете внимателни со финансиските вложувања кои изгледаат ризично на прв поглед. Чувствителни сте на промени на времето.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/deva.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Девица

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569922901229{margin-bottom: 0px !important;}”]22. 8 – 22. 9.

По периодот во кој другите биле во центарот на вашето внимание сега е време да се посветите на сопствените потреби. Од тоа корист ќе има и вашето опкружување со оглед на тоа што вашата одлучност ќе придонесе за решавање на многу проблеми. Емотивната сигурност е основа за зашиот деловен напредок, па бидете сигурни дека сте расчистиле со себе што всушност сакате во животот. Дајте му на својот организам прилика за детоксикација.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/vezni.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Вага

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569922922788{margin-bottom: 0px !important;}”]23. 9 – 22. 10.

Личната среќа е цел кон која тежнеете овој месец. Вашата индивидуалност и страст ќе ви овозможат самостојно да го постигнете тоа што сте го наумиле. Позитивната енергија со која зрачите има влијание и на околината, па многумина се потпираат на вашата помош. Таквиот став ја јакне вашата врска со партнерот. Времето поминато со семејството придонесува за ваше задоволство. Во комбинација со здрава исхрана тоа е рецепт за добро здравје.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/skorpion.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Скорпија

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569922942443{margin-bottom: 0px !important;}”]23. 10 – 22. 11.

Имате сосема доволно енергија да ги остварите сите свои цели во наредниот период. Се разбира дека во согласност со својата природа тоа ќе го направите сами, без помош од кој било. Иако сте свртени кон своите желби, сосема доволно внимание му посветувате на партнерот, па вашиот однос ќе стане уште поскладен. Семејството ги поддржува напорите кои ги вложувате во лично усовршување. Не заборавајте на редовна контрола кај стоматолог.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/strelec.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Стрелец

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569922969614{margin-bottom: 0px !important;}”]23. 11 – 20. 12.

Вклучете ги и другите во своите планови за полесно да стигнете до успех. Вашата посветеност и одлучност, со подготвеноста да преземете одредена доза ризик на себе, ќе ве додведе до целта. Финансиската ситуација постепено се подобрува. Сè е стабилно и на планот љубов. Слободните припадници на овој знак ги очекува интересна средба која би можела да донесе сериозни промени. Со редовно вежбање вашата форма ќе остане одлична.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/oven.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Јарец

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569922993264{margin-bottom: 0px !important;}”]21. 12 – 19. 1.

Самоуверени сте и ќе направите сè што е потребно за дополнително да го унапредите својот социјален живот. Водете сметка да не направите потег со кој неповратно ќе ги нарушите своите односи со некои луѓе од опкружувањето. Финансиски покривате сè што му е потребно на вашето семејство; посветете повеќе внимание на зближувањето со децата. Посветеноста на работата отвора врата на напредок, но носи и стрес. Потребен ви е повеќе одмор.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/vodolej.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Водолија

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569923021878{margin-bottom: 0px !important;}”]20. 1 – 18. 2.

Посветеноста на работата ви одзема најмногу сила и време. Сето останато сте го турнале на страна, обидете се да најдете рамнотежа помеѓу работата и приватниот живот. Ваквиот сплет на околности доведува до напнатост во односите со блиските, покажете малку повеќе разбирање за нивните потреби. За вистински успех, сепак, потребна ви е нивната поддршка. Изложеноста на стрес го загрозува вашиот имунитет. Хранете се поздраво и повеќе одморајте.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/01/ribi.png” align=”center” crop=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#15397f” size=”30″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Риби

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1569923054305{margin-bottom: 0px !important;}”]19. 2 – 20. 3.

Од тоа како ќе се изборите со деловните предизвици зависи вашата понатамошна кариера. Време е да покажете малку повеќе агресивност во комуникацијата за да ги одбраните вашите исправни ставови. Втората половина од месецот носи повеќе љубов во вашето опкружување. Уживајте во тоа, тоа е основа на која почива вашиот духовен мир. Изреката во здраво тело здрав дух, се однесува токму на вас. Активирајте се и почнете со вежби.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider size=”80″][/vc_column][/vc_row]