BETTY ХАРТИЕНА ЌЕСА 15X30 CM / 500

315.00 ден +18% DDV

Хартиената ќеса

Цента е 315,00 + 18% ДДВ

Димензија: 18,5x26cm со фалта 6cm без рачка
Хартија: 40гр.
Цената е за 500 парчиња.