BETTY ВОБЛЕР (20 ПАРЧИЊА)

200.00 ден +18% DDV

Воблер BETTY

Воблерите се без истакнат попуст, на нив може да се пишува со перманентен фломастер.

Истите се спакувани по 20.
Цена: 200 ден + 18% ДДВ
Пакувани се по 20.