ШУШКАВЕЦ СКЛОПЛИВА ТОРБА

80.00 ден +18% DDV

Шушкавец склоплива торба

  • ЗЕЛЕНА и ТЕГЕТ брендирани со лого BETTY
  • и
  • ПОРТОКАЛОВА брендирана со лого LIVSANE

цена – 80,00 ден + 18%ддв

Additional information

Боја

зелена брендирана со лого BETTY, портокалова брендирана со лого LIVSANE, тегет брендирана со лого BETTY