Farmacistët
Kontakti

Prapa

Bëhu pjesë e BETTY!

APLIKO!

Koncepti i marketingut BETTY bashkon një numër të madh farmacish në të gjithë vendin. Për ta bërë më të lehtë lidhjen midis farmacive BETTY dhe punonjësve të ardhshëm potencialë, ju ofrojmë mundësinë për të aplikuar në një vend të vetëm, ndërsa ne do ta dërgojmë aplikimin tuaj në të gjitha farmacitë BETTY që aktualisht kanë nevojë për punonjës të rinj.

Nëse jeni farmacist ose teknik farmaceutik dhe dëshironi të vazhdoni karrierën tuaj në një nga farmacitë BETTY, plotësoni aplikimin elektronik për punë.

Bashkëngjitni CV-në tuaj

2 + 1 =