Фармацевти
Контакт

ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние се грижиме за Вашето здравје, имајте доверба во нашето знаење и искуствo.

Дознај повеќе

За нас

Грижата за здравјето на секој поединец кој влегува во аптека во потрага за препарат или стручен совет е суштината на добрата фармацевтска пракса. Во аптеките со ознака BETTY се чувствувате сигурно, пријатно и наградено. Целта кон која тежнееме е создавање аптека која е отворена кон Вас и Вашите потреби.

Што да очекувате во аптека со ознака BETTY?

• Повеќе внимание, почитување и стручна помош од фармацевтот
• Најдобра снабденост
• Производи на попуст како препораката на месецот
• BETTY здравствен магазин кој се дели бесплатно само во BETTY аптеките и нуди интересни и тематски различни содржини
• Ексклузивно само во BETTY аптеките може да ги најдете LIVSANE производите

Betty Списание

Сашко Коцев и Матеј Настевски - СВЕТОТ НА ЗОКИ ПОКИ

Јуни 2020

Дознај повеќе

ПРОМОЦИИ

НАША ПРЕПОРАКА

11 корисни производи, кои Ви ги препорачуваме за месец јуни, за време на почетокот на летната сезона - исполнета со здравје и соодветна нега.

Дознај повеќе

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

Совети за вашето здравје

BETTY МАГАЗИН | ЈУНИ 2020

Сашко Коцев и Матеј Настевски – СВЕТОТ НА ЗОКИ ПОКИ...

BETTY МАГАЗИН | АПРИЛ 2020

Игор Ангелов: СМЕАТА ЛЕКУВА | Број 74  

Моќта на камењата

| Верувањето во моќта на драгоцените и полудрагоцените камења датира...

Земјата во која симболот на љубовта е црниот дроб – МАРОКО

| Мароко Мароко,  портата на  Африка кон Европа, располага со...