Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Akrepi

Në fillim të dhjetorit, Akrepat nuk do të pushojnë për asnjë moment sepse energjia e tyre e shfrenuar do t’i ndezë vazhdimisht. Në këtë muaj duhet të hiqni dorë nga gjithçka që ju shqetëson dhe të kaloni një kohë të mirë me familjen. Krishtlindja është koha më e mirë për të forcuar marrëdhëniet familjare, ndaj mos e lini këtë mundësi t’ju kalojë. Qetësoni mendjen tuaj të shqetësuar dhe përqendrohuni në paqen tuaj të brendshme. Kjo do të jetë e mirë për ju, por edhe për njerëzit përreth jush. Në fund të dhjetorit do t’ju rrëmbejë atmosfera e Krishtlindjeve dhe do të kaloni një festë të qetë me të dashurit tuaj.

Do të jeni të shqetësuar në muajin e fundit të vitit. Marsi do të ketë një ndikim të rëndësishëm tek ju. Nga njëra anë nuk do t’ju mungojë motivimi dhe nga ana tjetër, për shkak të nevojës së madhe për të pasur të drejtë me çdo kusht, mund të jeni intolerantë.

Kur bëhet fjalë për partnerin, duhet të kujdeseni për sjelljen tuaj. Edhe pse Akrepat e lirë duken të sigurt në vetvete dhe seksi i kundërt nuk do t’i lërë të qetë për asnjë moment, ata mund të shfaqin xhelozi dhe të kërkojnë përkushtim të tepruar nga partneri në dhjetor.