Farmacistët
Kontakti

Klikoni dhe lexoni

BETTY REVISTA | KORRIK 2021

Jeta moderne është plot me vepra heroike – DR. ALEKSANDAR KOLEV | Numri 88

Arkivi

BETTY REVISTA | KORRIK 2021
July 1, 2021 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | QERSHOR 2021
June 1, 2021 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | MAJ 2021
May 1, 2021 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | PRILL 2021
April 1, 2021 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | MARS 2021
March 1, 2021 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | SHKURT 2021
February 1, 2021 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | JANAR 2021
January 1, 2021 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | DHJETOR 2020
December 1, 2020 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | NËNTORI 2020
November 1, 2020 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | TETOR 2020
October 1, 2020 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | SHTATOR 2020
September 2, 2020 Zbuloni më shumë >>
BETTY REVISTA | GUSHT 2020
August 1, 2020 Zbuloni më shumë >>

KALKULATORI DIETIK

Me ndihmën e kalkulatorit të mëposhtëm mund të planifikoni vaktet e përditshme në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë

Zbuloni më shumë >>

HOROSKOPI MUJOR

Zbuloni horoskopin për muajin aktual.

Zbuloni më shumë >>

Këshilla për shëndetin tuaj

BETTY REVISTA | KORRIK 2021

Jeta moderne është plot me vepra heroike – DR. ALEKSANDAR KOLEV | Numri 88

Hepatiti

d-r Katerina Ristoska specialist në mjekësi të brendshme ISHP Nefro plus, Shkup | Mëlçia është një organ jetik, që kryen funksione të rëndësishme në organizëm. Në të krijohen një numër i madh lëndësh ushqyese dhe faktorë të koagulimit, si dhe pastrohet gjaku nga substancat toksike. Çdo sëmundje ose dëmtim i mëlçisë çon në një çrregullim […]

A është kanceri më i zakonshëm në popullatën e moshuar?

Dr.med.sci. Maja Milovançeva-Popovska Interniste-nefrologe IPSH Promedika Medikal Centar | Jetëgjatësia dhe përqindja e popullsisë që arrin pleqërinë është rritur në mënyrë dramatike gjatë shekullit të kaluar. Nëse në të kaluarën njerëzit jetonin 47 vjet, tani jetojnë shumë më gjatë. Plakja e popullatës dhe zgjatja e jetëgjatësisë kanë kontribuar në ndryshimin e qëndrimeve për atë që […]

Ushqimi më i përshtatshëm për zvogëlimin dhe parandalimin e celulitit

Kristina Gjorgjeva Dipl. Farmacist Barnatore Vivalek, Shkup | Fara e lirit – ushqim i shkëlqyeshëm për shëndetin e lëkurës dhe humbje në peshë. Fara e lirit ndihmon gjithashtu për të normalizuar estrogjenin dhe për të përmirësuar prodhimin e kolagjenit. Ushqimet që ndihmojnë për hidratim – dehidratimi mund të çojë në lëkurë të thatë dhe të […]