Farmacistët
Kontakti

Bëhuni pjesë e ekipit tonë profesional

Karriera

Barnatorja “Ambrosia Farm” ne Shkup ka nevoje për FARMACIST DHE TEKNIK TË FARMACISË

Barnatorja “Ambrosia Farm” ne Shkup ka nevoje për FARMACIST DHE TEKNIK TË FARMACISË Kualifikimet dhe karakteristikat e nevojshme: Të ketë kaluar provimin profesional Të zotërojë licencë pune Të njohë gjuhën angleze Të jetë i/e aftë për punën me kompjuter dhe të ketë njohuri të shkëlqyera të MS Office Përvoja e punës në farmaci do të […]

Barnatorja “Lincura” në Shkup ka nevojë për një FARMACIST dhe TEKNIK TË FARMACISË

Barnatorja “Lincura” në Shkup ka nevojë për një FARMACIST dhe TEKNIK TË FARMACISË Kualifikimet dhe karakteristikat e nevojshme: Të ketë kaluar provimin profesional Të posedojë licencë pune Të njohë gjuhën angleze Të njohë punën me kompjuter dhe të ketë njohuri të shkëlqyera të MS Office Të ketë shkathtësi të zhvilluara komunikimi Të jetë person i […]

Barnatorja Polin Shkup ka nevojë për një farmacist të diplomuar dhe teknik të farmacisë (Barnatore ”Polin”)

Barnatorja Polin, ka nevojë për pozicionin e mëposhtëm të punës: FARMACIST DHE TEKNIK I FARMACISË  Kualifikimet e nevojshme: VSS – Farmacist i diplomuar dhe Teknik i farmacisë; Zotërimi i licencës së punës; Njohuri të gjuhës angleze; Punë me kompjuterë dhe njohuri të shkëlqyera të MS Office. Karakteristikat e dëshiruara: Aftësi të zhvilluara të komunikimit; Ekspertizë dhe […]

Barnatorja Bio-Lek Shtip ka nevojë për një farmacist të diplomuar dhe teknik të farmacisë (Barnatore ”Bio-Lek”)

Barnatorja Bio-Lek Shtip ka nevojë për një farmacist të diplomuar dhe teknik të farmacisë. Nëse jeni të interesuar, ose për më shumë informacion, telefononi: 078/257-120.  

Barnatorja Gold-Mun ka nevojë për një farmacist të diplomuar dhe teknik të farmacisë në lagjen Aerodrom (Barnatore ”Gold-Mun” Shkup)

?PUNËSOJMË?   Barnatorja Gold-Mun ka nevojë për një farmacist të diplomuar dhe teknik të farmacisë në lagjen Aerodrom.   Karakteristikat e dëshiruara të kandidatëve janë: ✅ Vetë-iniciativë për shitje ✅ Dëshirë për përparim të vazhdueshëm ✅ Aftësi për punë në ekip ✅ Aftësi të zhvilluara të komunikimit me pacientët   Kualifikimet e nevojshme: Arsimi i lartë/Arsimi i mesëm: […]

Shpallje për një farmacist të diplomuar për punë në barnatore (Barnatore ”Makmedika” Shkup)

Barnatorja ”Makmedika” në Shkup ka nevojë për një farmacist të diplomuar për punë në barnatore.

Shpallje për teknik farmaceutik me licencë për punë (Barnatore ”Aloe” Shkup)

Barnatorja ”Aloe” Shkup, me vendndodhje në Gjorçe Petrov, ka nevojë të zgjerojë ekipin e saj me një teknik farmaceutik me licencë për punë, si dhe përvojë pune në barnatore.

Bëhu pjesë e BETTY!

Nëse jeni farmacist ose teknik farmaceutik dhe dëshironi të vazhdoni karrierën tuaj në një nga farmacitë BETTY, jeni në vendin e duhur.