Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Binjakët

Gjatë muajit tetor do të fokusoheni në planifikim dhe vendime të rëndësishme. Prioritetet tuaja do të jenë të qarta, ndaj është koha më e mirë për të vendosur objektiva dhe për të planifikuar se si t’i arrini ato. Durimi do të bëhet pika juaj e fortë, falë së cilës do ta keni të lehtë të ndiqni qëllimet tuaja. Në të njëjtën kohë, do të jeni të hapur për zhvillimin personal, ndaj leximi i librave për këtë temë do të jetë një zgjedhje e mirë. Edhe pse duket se jeni të qartë për gjithçka dhe asgjë nuk ju shqetëson, mund të ndjeni edhe depresion të lehtë gjatë kësaj periudhe, ndaj bëni kujdes.

Ky muaj do të sjellë një valë kreativiteti dhe guximi në jetën e binjakëve. Mund t’i përdorni ato për të përmbushur planet që i keni pasur në kokë prej kohësh, por nuk keni gjetur kurrë kohën e duhur për t’i zbatuar.

Për më tepër, është një kohë e mirë për të shpejtuar riparimet e shtëpisë tuaj. Është gjithashtu e mundur që ndikimet negative të Uranit të arrijnë tek ju, ndërsa ju të veproni me shumë impulsivitet dhe kokëfortësi. Ndoshta nuk ju pëlqen lagjja juaj. Edhe nëse i keni idetë tuaja të menduara deri në detaje, është gjithmonë mirë të merrni këshilla nga dikush.