Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Bricjapi

Bricjapët do të jenë në frymën e Krishtlindjes në fillim të këtij muaji. Do të dëshironi të takoni të gjithë familjen dhe miqtë tuaj. Do të ndiheni të lumtur dhe të përmbushur kur jeni të rrethuar nga njerëz dhe dëshironi t’u jepni shumë të tjerëve. Gjithashtu do i ndjeni fort instinktet tuaja prindërore, ndaj nëse keni fëmijë do të kaloni sa më shumë kohë me ta. Çojini në kinema ose në mal dhe kthehuni me ta në fëmijërinë tuaj. Për më tepër, është një kohë ideale për të shtyrë veten dhe për të provuar diçka të re nga e cila normalisht do të frikësoheshit.

Edhe pse Bricjapëve nuk u pëlqejnë ngjarjet e mëdha shoqërore, në dhjetor do të jetë pak më ndryshe. Pushimet, takimet familjare dhe festat e korporatave do t’ju detyrojnë të largoheni nga zona juaj e rehatisë dhe do të jetë shumë e pakëndshme në fillim, por sapo të mbërrini, do të jeni nën ndikimin e Mërkurit, kështu që me siguri do të jeni në qendër të vëmendjes dhe madje edhe do ta shijoni. Në fund, do të jeni të lumtur që nuk keni gjetur një justifikim për të mos shkuar.

Në përgjithësi, këtë muaj do të jeni shumë krenarë për veten, sepse do t’i përballoni shkëlqyeshëm të gjitha përgjegjësitë tuaja dhe do të jeni një mbështetje e madhe për të dashurit tuaj.