Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Dashi

Në tetor do të bëheni krijues jo vetëm në punë, por edhe në jetën personale. Përfitoni plotësisht nga kjo aftësi dhe mos kini frikë të bëni ndryshime të mëdha. Filloni rinovimin e planifikuar prej kohësh ose ndryshoni stilin tuaj të veshjes. Në punë do jeni plot me ide origjinale dhe falë kësaj do jeni në qendër të vëmendjes. Mendja juaj e hapur do t’ju ndihmojë të dëgjoni zemrën tuaj dhe më në fund, ndjenjat tuaja do të bëhen më të qarta. Përpiquni t’i bëni gjërat ashtu siç ndiheni dhe mos ndiqni atë që duan të tjerët.

Për Dashin, tetori do të jetë muaji i dashurisë. Yjet do të jenë në favorin tuaj, ndaj është koha e përkryer për të shkuar një hap më tej. Falë Mërkurit, do ta keni të lehtë të analizoni mirë marrëdhëniet dhe të mendoni se çfarë doni vërtet nga jeta. Në marrëdhënie nuk duhet të mbështeteni në fjalët tuaja, duhet të veproni. Bëni partnerin tuaj të lumtur dhe bëni një surprizë. Kur nuk jeni të kënaqur me gjendjen e gjërave, do t’u impononi mendimet tuaja të tjerëve, gjë që mund të ketë një efekt të kundërt. Prandaj, preferoni situatat ku nuk mund të ketë konfrontim të drejtpërdrejtë.