Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Demi

Këtë muaj e shkuara do të trokasë sërish në derën tuaj. Një ish-partner ose dashuri e vjetër do të kthehet në jetën tuaj dhe do të ngjall emocione që nuk e dinit se ishin ende atje. Kjo mund t’ju inkurajojë të rindezni marrëdhënien dhe nëse të dy bëni përpjekje, mund të funksionojë këtë herë. Do t’ju mungojë guximi dhe besimi për të marrë iniciativën dhe për të luftuar për veten tuaj. Ju do të jeni mirë kur punoni në hije, pa ekspozim të tepruar, por kini kujdes që askush të mos marrë meritën për idenë ose suksesin tuaj. Lëvizni edhe nëse jeni të lodhur apo dembel. Ecja ose çiklizmi do t’ju ndihmojnë të pastroni mendjen dhe qëndroni në formë, veçanërisht nëse bëni një mënyrë jetese të qetë. Do t’ju mungojë guximi dhe besimi për të marrë iniciativën dhe për të luftuar për veten tuaj. Do të jeni mirë duke punuar në hije, pa ekspozim të tepruar, por kini kujdes që askush të mos marrë meritën për idenë apo suksesin tuaj. Lëvizni edhe nëse jeni të lodhur apo dembel. Ecja ose çiklizmi do t’ju ndihmojë të pastroni mendjen dhe të qëndroni në formë, veçanërisht nëse bëni një mënyrë jetese të qetë.