Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Gaforrja

Dhjetori për Gaforren ngjall shumë emocione. Gjatë kësaj periudhe do të jeni shumë të ndjeshëm, ndonjëherë edhe tepër të ndjeshëm. Megjithatë, kjo nuk është një gjë e keqe; përpiquni të shfrytëzoni sa më shumë. Si një person shumë i ndjeshëm, do të jeni në gjendje të dalloni se si ndihen njerëzit përreth jush në mënyrë që t’i ndihmoni ata ose të gjykoni lehtësisht se çfarë mund të thoni para tyre dhe si. Në të njëjtën kohë, kjo aftësi sjell në jetë kreativitetin. Duke e ditur se si ndiheni për gjërat ose eventet, mund të vendosni lehtësisht objektiva dhe të bëheni më të lumtur.

Gaforret do jenë emocionalisht të paqëndrueshëm në muajin e fundit të vitit. Do t’ju duhet të kaloni shumë më tepër kohë me familjen dhe miqtë dhe do të jeni më të kujdesshëm. Përveç kësaj, do të përpiqeni të kuptoheni mire me anëtarët e rinj të familjes, të cilët me shumë mundësi do t’i takoni në festa familjare. Duhet të përpiqeni të kontrolloni veten në mënyrë që të mos perceptoheni si këmbëngulës.

Në dhjetor do të përjetoni edhe melankolinë. Për më tepër, do të reflektoni mbi objektivat që keni vendosur për këtë vit të cilat nuk i keni arritur. Megjithatë, mos u shqetësoni për të kaluarën dhe në vend të kësaj shikoni përpara.