Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Luani

Në dhjetor, Luani do të shijojë plotësisht frymën e Krishtlindjes. Ju mund t’i lini të gjitha punët pas, sepse nuk keni pushime dhe mund të fokusoheni në blerjet e Krishtlindjeve dhe përgatitjen për festat. Pas një kohe të gjatë do të shihni familjen tuaj, kështu që kujdesuni dhe dëgjoni ata, ata do t’ju falënderojnë për këtë. Gjatë kësaj periudhe, imagjinata juaj nuk do t’ju lërë të flini dhe do t’ju duhet t’i zbatoni disi idetë tuaja. Do të shkoni mirë me fëmijët, prandaj ofroni të kujdeseni për familjen ose miqtë tuaj nëse nuk e keni tashmë tuajin.

Në dhjetor, Saturni në Ujor do t’i ndihmojë shumë luanët, ndërsa veprimet e tyre do t’i bazojnë në nevojat e familjes. Gjatë festave do të jeni shumë konservatorë dhe do të përpiqeni të ruani të gjitha traditat. Kjo do t’ju ndihmojë të qëndroni të qetë dhe do të ketë një efekt të dobishëm, veçanërisht tek fëmijët dhe partneri juaj, i cili do t’ju jetë jashtëzakonisht mirënjohës për këtë.

Në gjysmën e parë të muajit shmangni sforcimet fizike dhe qëndrimin e gjatë jashtë sepse do të jeni të prirur ndaj sëmundjeve dhe sëmundjeve të mushkërive. Madje edhe gripi i zakonshëm mund t’ju shkatërrojë Krishtlindjet.