Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Peshorja

Në dhjetor, Peshorja do të jetë e përzemërt dhe mikpritëse. Do të kënaqeni duke qenë në gjendje të bëni dikë të lumtur, kështu që do të përparoni në blerjen e dhuratave të Krishtlindjeve dhe përgatitjen për festat. Do të keni edhe një ide për romancë, të cilën partneri e ka pritur prej kohësh, ndaj ftojeni në një darkë dhe krijoni një moment vetëm për ju. Gjatë kësaj periudhe mund t’ju presin disa surpriza, ndaj bëni kujdes dhe tregohuni të hapur. Shëndeti do t’ju shërbejë, kështu që festat e Krishtlindjeve do t’i shijoni plotësisht.

Që nga fillimi i muajit do të përvetësoheni nga atmosfera e Krishtlindjeve. Nuk do mendoni për asgjë përveç pushimeve të ardhshme që do i kaloni me familjen. Mund të keni disa shqetësime për grindjet që mund të lindin. Edhe nëse ndodhin, do të përpiqeni të qëndroni pozitivë dhe t’i zgjidhni ato me qasjen tuaj diplomatike.

Nga fundi i dhjetorit mund të ndiheni të pushtuar nga melankolia dhe mendimi se ka kaluar edhe një vit. Mos u shqeteso. Ndikimi i Hënës do të jetë i fortë dhe ju do të hyni në Vitin e Ri me këmbën e djathtë, ndaj harroni dyshimet tuaja dhe shijoni sa më shumë natën e Vitit të Ri.