Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Peshqit

Peshqit në tetor do të marrin përsipër shumë detyrime dhe detyra dhe nuk do i realizojnë fare. Në të njëjtën kohë, do të prisni shumë nga vetja, gjë që do ta përkeqësojë gjithë situatën dhe do të filloni të dëshpëroheni. Ndaloni dhe kuptoni se nuk keni nevojë të nxitoni kaq shumë dhe se nuk është produktive të kryeni shumë detyra. Rivlerësoni prioritetet tuaja dhe vendosni se në çfarë doni të përqendroheni plotësisht dhe anuloni pjesën tjetër. Është e rëndësishme të pushoni mjaftueshëm këtë muaj; përndryshe, ju mund të keni migrenë.

Ky muaj do jetë mjaft i vështirë për ju. Ndikimi i Marsit do të rrisë paaftësinë tuaj për të ndjekur qëllimet tuaja. Shpesh do të ndiheni të pashpresë, gjë që ndoshta do të kthehet në zemërim dhe do t’ju duhet t’ia dilni me dikë. Përpara se të kuptoni se çfarë po ndodh, shumë njerëz rreth jush mund të vuajnë. Në vend të kësaj, provoni të vraponi ose të stërviteni fuqishëm.

Megjithatë, në tetor vendosmëria juaj do të jetë më jetike. Nuk do të keni humor për të folur me askënd, ndaj do të jetë mirë nëse investoni pak kohë në vetë-zhvillim.