Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Shigjetari

Në tetor, Shigjetari do të ndjejë një nevojë të madhe për të krijuar dhe përmirësuar shtëpitë e tyre. Mjedisi në të cilin jetoni dhe kaloni pjesën më të madhe të kohës do të jetë shumë i rëndësishëm për ju këtë muaj. Prandaj, pavarësisht nëse jetoni vetëm apo me partnerin, duhet të kënaqni veten dhe të realizoni ëndrrat tuaja në këtë fushë. Ju keni sy për detaje, gjë që do t’ju ndihmojë të krijoni një shtëpi komode ku gjithmonë do të dëshironi të ktheheni. Është gjithashtu koha ideale për ndryshimin e garderobës, ndaj merrni një ditë dhe bëni pazar.

Shigjetarët shpesh do të pushtohen nga dëshira për harmoni. Do të ndiheni plotësisht të ekuilibruar, dhe do të arrini t’ua përcillni të tjerëve ndjenjën e paqes, për këtë arsye do të jeni shumë të pëlqyer nga kolegët. Megjithatë, nëse ju mungon kënaqësia në marrëdhënien tuaj, mund të ndërmerrni hapa radikalë për ta rivendosur atë.

Afërdita do t’ju japë një ndjenjë të pazakontë bukurie në tetor. Jo vetëm që do të lulëzoni, por do të keni edhe shije të mrekullueshme. Prandaj, moti është ideal për të ndryshuar pamjen dhe për të dekoruar shtëpinë ose kopshtin.