Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Ujori

Ujorët do të shijojnë paqen dhe gëzimin në dhjetor. Takimet më të mëdha familjare do të jenë pak a shumë një detyrë, por do të shijoni vërtet kohën me të dashurit tuaj dhe do të mbani mend disa momente të përbashkëta nga e kaluara. Gjithashtu, mos merrni pjesë shumë në takime me miqtë, sepse do të keni tendencë të futeni në konflikte, ndaj më mirë përpiquni t’i shmangni ato. Një mënyrë ideale për të kaluar kohën tuaj është të shkoni në ndonjë masazh pasi është një kohë për të shpërblyer veten pas një viti të ngarkuar.

Dhjetori do të jetë i vështirë. Ujorët janë zakonisht të padisiplinuar dhe impulsivë, ndaj i shqetësojnë traditat dhe mbledhjet familjare “të detyrueshme” dhe për këtë ata tregojnë qëndrimin e tyre. Një sjellje e tillë mund të shkaktojë thashetheme dhe të përkeqësojë marrëdhëniet midis të afërmve. Prandaj, duhet të mendoni nëse nuk do të ishte më mirë të gjenit një justifikim dhe të mos vini në takime të tilla apo të zhdukeni në mënyrë diskrete sa më shpejt të jetë e mundur.

Në fillim të dhjetorit mund të vuani nga lëndime dhe inflamacione të gjymtyrëve të poshtme nga ndikimi i Hënës. Sigurohuni që të qëndroni ngrohtë dhe të blini këpucë cilësore.