Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Virgjëresha

Dhjetori do të jetë një muaj mirëqenieje për virgjëreshën. Së fundi, do të keni kohë për një aktivitet të qetë, krijues, si për shembull, për të pikturuar ose luajtur një instrument muzikor, ku mund të shpreheni dhe të relaksoheni. Gjatë kësaj periudhe do të jeni më introvertë, ndaj mos nxitoni me ngjarje të mëdha për të mos u futur pa nevojë në një situatë stresuese sepse, në situata të tilla, do të keni tendencën për të ekzagjeruar. Por ajo që do t’ju sjellë dobi do të jetë koha e kaluar me të dashurit tuaj. Me ta do të ndiheni të sigurt dhe kjo është pikërisht ajo që ju nevojitet në këtë moment.

Në dhjetor do t’ju shqetësojë prania e të panjohurve në festat familjare, gjë që do të çojë në grindje me të afërmit e tjerë. Nëse planifikoni të shkoni në një takim të madh, duhet të mendoni nëse do të ishte më mirë të gjenit një justifikim dhe të vizitoni familjen privatisht.

Virgjëreshat duhet të zgjedhin të pushojnë në komoditetin e shtëpisë gjatë pushimeve. Dekorimet e Krishtlindjeve mund t’ju bëjnë të ndiheni më mirë nëse përgatiteni me kujdes, dhe nëse jeni në dietë, mos ngurroni ta harroni atë për disa ditë dhe t’i lejoni vetes gjithçka që dëshironi.