Farmacistët
Kontakti

Qëndroni të azhurnuar me BETTY Pharmacy

Kur e keni takimin? Keni nevojë për këshilla profesionale? Dëshironi të gjeni Betty Pharmacy më të afërt? Aplikacioni celular Betty Pharmacy ju ofron gjithçka dhe është në dispozicion falas për të gjitha pajisjet Apple dhe Android!

A i merrni rregullisht vitaminat tuaja?
Kur e keni takimin?

BETTY Pharmacy është një aplikim për ju – një person aktiv me një rutinë dinamike të përditshme, një atlet me një dietë të veçantë ose një pacient me një sëmundje kronike. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të mos humbni dozën tuaj të rregullt të vitaminave, medikamenteve, ekzaminimet parandaluese dhe ekzaminimin e mjekut. Ne do të kujdesemi për të gjitha këto dhe të kujdesemi për shëndetin tuaj të mirë nuk do të jetë më stresues dhe i lodhur.

BETTY Pharmacy do t’ju kujtojë ilaçin tuaj nëse është trajtim afatshkurtër ose terapi afatgjatë dhe kronike. Ne do të sigurohemi që të mos humbni dozën tuaj ditore të vitaminave të nevojshme për energjinë dhe gjallërinë tuaj ose pilulat e nevojshme për trajtimin tuaj. Zonja mund të jetë e sigurt që ata kanë marrë pilulën për kontracepsion në kohë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni “Shtoni një kujtesë për ilaçe”. Pastaj shkruani emrin e alarmit, dozën dhe termat në të cilat duhet ta merrni.

A keni një takim me dentistin tuaj pas 3 javësh, ose një ekzaminim nga një specialist për emërimin tim? Nuk ka problem! Shkruani “Alarm” dhe zgjidhni “Kujtesë e re”.

“Merrni mua” është një mundësi që duhet të provoni menjëherë nëse dëshironi të merrni këshilla profesionale, shërbim të mirë ose thjesht gjeni farmacinë më të afërt BETTY në Maqedoni. Nëse jeni në një udhëtim pune ose pushime, harta interaktive do t’ju tregojë farmacitë më të afërt rreth jush dhe do t’ju sugjerojë mënyrën më të mirë për të arritur atje.

Elsefarë ofrojmë tjetër?

Në aplikim do të gjeni:

Një gamë e gjerë e produkteve tona BETTY, të prodhuara nga prodhuesit më të mirë evropianë dhe të zgjedhur me kujdes për ne dhe klientët tanë;
Informacione të dobishme për secilin produkt të markës sonë të ofruar në të gjitha barnatoret BETTY;
Seksioni special “Rekomandimi i muajit” në të cilin do të gjeni përgatitjet sezonale me çmime speciale të njëjta në të gjitha barnatorët BETTY;
Lexoni intervistën me një person të famshëm nga botimi i fundit i revistës sonë BETTY, këshilla të dobishme për shëndetin dhe shumë artikuj interesant.