Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

Për sigurinë e më të dashurve

November 1, 2020

|Për sigurinë e më të dashurve

Kur bëhet fjalë për dekorimin e dhomës së foshnjave, menjëherë na shkon mendja për orenditë e zgjedhura me shije, elementet dhe ngjyrat e hareshme dhe të larmishme e të ngjashme. Por në fakt, dhoma e foshnjave kërkon shumë më tepër vëmendje sesa mendojmë. Prindërit duan më të mirën dhe cilësinë më të lartë për më të dashurit e tyre, ndërsa duke dashur të krijojnë këndin më të bukur për foshnjën, ndodh që të harrojnë anën praktike dhe funksionale.

Ekzistojnë disa veçori kryesore që duhet të merren parasysh për zhvillimin e duhur dhe të shëndetshëm të foshnjës. Nuk duhet harruar se kushti më i rëndësishëm gjatë dekorimit të dhomës duhet të jetë siguria e foshnjës.

Raftet në të cilat do të vendosni lodrat dhe elementet dekorativë duhet të përforcohen në mënyrë të sigurt në mur dhe të kenë lartësinë e duhur. Sidomos në periudhën kur fëmija fillon të ecë, është domosdoshme që të gjitha elementet në dhomën e fëmijës të jenë të qëndrueshme, të ngulitura dhe me mbrojtëse për sipërfaqet e mprehta.

Meqenëse fëmija kalon shumicën e kohës në krevatin e tij, përveç modelit dhe ngjyrave, është tejet e rëndësishme të dini se sa të sigurta janë gjërat që gjenden në të.

Ja se ku duhet të përqendroheni kur zgjidhni krevatin e fëmijës:Për elementet e tjera që zakonisht janë pjesë e dhomës së fëmijës:Për lexim të hollësishëm të këtij teksti, shihni f.17 të botimit elektronik të revistës BETTY (NËNTORI 2020).

KALKULATORI DIETIK

Me ndihmën e kalkulatorit të mëposhtëm mund të planifikoni vaktet e përditshme në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë.

Zbuloni më shumë >>

HOROSKOPI MUJOR

Zbuloni horoskopin për muajin aktual.

Zbuloni më shumë >>