Farmacistët
Kontakti

Prapa

Shpallje për teknik farmaceutik me licencë për punë (Barnatore ”Aloe” Shkup)

APLIKO!

Barnatorja ”Aloe” Shkup, me vendndodhje në Gjorçe Petrov, ka nevojë të zgjerojë ekipin e saj me një teknik farmaceutik me licencë për punë, si dhe përvojë pune në barnatore. Nëse jeni komunikues, të gatshëm për punë në ekip dhe keni përvojë pune në barnatore, dërgoni CV-në tuaj në aptekaaloe@gmail.com me shënimin – Shpallje për teknik farmaceutik. Do të kontaktohen vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet.

Bashkëngjitni CV-në tuaj

2 + 3 =