Фармацевти
Контакт

Бидете дел од нашиот професионален тим

Кариера

Аптека „Павлофарм“ во Скопје има потреба од ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ

Аптека „Павлофарм“ во Скопје има потреба од ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ Потребни квалификации: ВСС – Дипломиран фармацевт со лиценца за работа Добро познавање на работа со компјутери Посакувани карактеристики: Стручност и елоквентност Комуникациски вештини Способност за брзо учење Тимски дух и колегијалност Организираност и динамичност Што нудиме: Солидна плата, согласно Вашето искуство и знаење Можности за дополнителни […]

Аптека „Мак Фарм“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Аптека „Мак Фарм“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР Потребни квалификации и карактеристики: Претходно работно искуство во аптека ќе се смета за предност ССС медицинско училиште – отсек фармацевтски техничар (со приложено уверение за положен стручен испит) Работа со компјутери Способност за брзо учење Комуникациски вештини Cамоиницијативност и организираност Способност за флексибилност и работа […]

Аптека „Амброзија Фарм“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Аптека „Амброзија Фарм“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР Потребни квалификации и карактеристики: Положен стручен испит Поседување на Лиценца за работа Познавање на англиски јазик Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office Работно искуство во аптека ќе се смета како предност Амбициозна, дисциплинирана личност со желба за тимска работа во […]

Аптека „Линцура“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Аптека „Линцура“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР Потребни квалификации и карактеристики: Положен стручен испит Поседување на Лиценца за работа Познавање на англиски јазик Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office Развиени комуникациски вештини Органанизирана и самоиницијативна личност Доколку сте заинтересирани, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно […]

Оглас за Фармацевт и Фармацевтски Техничар во Скопје (Аптека „Полин“)

Аптека Полин, има потреба од следнава работна позиција: ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР  ​Потребни квалификации: ВСС – Дипломиран фармацевт и Фармацевтски техничар; Поседување на Лиценца за работа; Познавање на англиски јазик; Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office. Посакувани карактеристики: Развиени комуникациски вештини; Стручност и елоквентост; Организирана и одговорна личност; Флексибилност за соработка со широк профил […]

Оглас за Дипломиран Фармацевт и Фармацевтски Техничар во Штип (Аптека „Био-Лек“)

Аптека „Био-Лек“ Штип има потреба од фармацевтски техничар и дипломиран фармацевт. Доколку сте заинтересирани или за повеќе информации јавете се на телефон 078/257-120.  

Оглас за Дипломиран Фармацевт и Фармацевтски Техничар во населба Аеродром (Аптека „Голд-Мун“ Скопје)

?ВРАБОТУВАМЕ?   Аптека Голд-Мун има потреба од Дипломиран Фармацевт и Фармацевтски Техничар во населба Аеродром.   Посакувани карактеристики на кандидатите се: ✅ Самоиницијативност за продажба ✅ Желба за постојано надградување ✅ Способност за тимска работа ✅ Развиени комуникациски вештини со пациенти Потребни квалификации: Високо образование/Средно образование: Дипломиран фармацевт/Фармацевтски техничар (лиценца за работа) Со или без работно искуство (кандидатите со […]

Оглас за дипломиран фармацевт за работа во аптека (Аптека „Макмедика“ Скопје)

Аптека „Макмедика“ во Скопје има потреба од дипломиран фармацевт за работа во аптека. Аптеката се наоѓа во Порта Влае. Потребни квалификации и карактеристики: положен стручен испит стручност комуникациски вештини организираност и самоиницијативност Доколку сте заинтересирани, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на email: […]

Оглас за Фармацевтски техничар со лиценца за работа (Аптека „Алое“ Скопје)

Аптека „Алое“ во Скопје вработува фармацевтски техничар со лиценца за работа и работно искуство во аптека.

Биди дел од BETTY!

Доколку сте фармацевт или фармацевтски техничар и сакате да го продолжите својот кариерен развој во некоја од BETTY аптеките, Вие сте на вистинското место.