Farmacistët
Kontakti

Prapa

Barnatorja Bio-Lek Shtip ka nevojë për një farmacist të diplomuar dhe teknik të farmacisë (Barnatore ”Bio-Lek”)

Barnatorja Bio-Lek Shtip ka nevojë për një farmacist të diplomuar dhe teknik të farmacisë.

Nëse jeni të interesuar, ose për më shumë informacion, telefononi: 078/257-120.

 

Bashkëngjitni CV-në tuaj

1 + 3 =