Farmacistët
Kontakti

Prapa

Barnatorja Gold-Mun ka nevojë për një farmacist të diplomuar dhe teknik të farmacisë në lagjen Aerodrom (Barnatore ”Gold-Mun” Shkup)

🔵PUNËSOJMË🔵

 

Barnatorja Gold-Mun ka nevojë për një farmacist të diplomuar dhe teknik të farmacisë në lagjen Aerodrom.

 

Karakteristikat e dëshiruara të kandidatëve janë:

✅ Vetë-iniciativë për shitje

✅ Dëshirë për përparim të vazhdueshëm

✅ Aftësi për punë në ekip

✅ Aftësi të zhvilluara të komunikimit me pacientët

 

Kualifikimet e nevojshme:

  • Arsimi i lartë/Arsimi i mesëm: Farmacist i diplomuar/Teknik i farmacisë (licencë për punë)
  • Me ose pa përvojë pune (kandidatët me përvojë pune kanë përparësi)
  • Punë me kompjuterë

 

Orari i punës është me dy ndërrime.

 

Dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit:

📧 gold-mun@hotmail.com

ose thirrni në numrin e telefonit: 070 269 898

 

Do të kontaktohen vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet.

 

Bashkëngjitni CV-në tuaj

2 + 3 =