Farmacistët
Kontakti

Prapa

Barnatorja Polin Shkup ka nevojë për një farmacist të diplomuar dhe teknik të farmacisë (Barnatore ”Polin”)

Barnatorja Polin, ka nevojë për pozicionin e mëposhtëm të punës: FARMACIST DHE TEKNIK I FARMACISË 

Kualifikimet e nevojshme:

  • VSS – Farmacist i diplomuar dhe Teknik i farmacisë;
  • Zotërimi i licencës së punës;
  • Njohuri të gjuhës angleze;
  • Punë me kompjuterë dhe njohuri të shkëlqyera të MS Office.

Karakteristikat e dëshiruara:

  • Aftësi të zhvilluara të komunikimit;
  • Ekspertizë dhe elokuencë;
  • Person i organizuar dhe i përgjegjshëm;
  • Fleksibilitet për të bashkëpunuar me profile të ndryshme njerëzish;
  • Qëndrim profesional dhe i sjellshëm ndaj klientëve, duke zhvilluar dhe mbajtur marrëdhënie të mira;
  • Qëndrim pozitiv.

Nëse jeni të interesuar dhe njëkohësisht keni arsimimin e duhur dhe kualifikimet për kryerjen me sukses të detyrave të punës, dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit: aptekapolin@gmail.com me shënimin: “Shpallje për punë”ose mund të na kontaktoni në telefonin 075 448 075. Do të kontaktohen vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet.

 

Bashkëngjitni CV-në tuaj

1 + 4 =