Farmacistët
Kontakti

<< Prapa

“Prim. Dr. Lazo Noveski: Kryekirurgu plastik në Maqedoni bën të njhura procedurat më të njohura”

June 1, 2023Përshëndetje, unë jam Prim. Dr. Lazo Noveski, kirurg plastik me përvojë dhe praktikë shumëvjeçare në këtë fushë. Do ju prezantoj procedurat më të përdorura në kirurgjinë plastike që i kryej personalisht dhe me profesionalizëm të lartë.

Rinoplastikë fasciale

Rinoplastika fasciale është një procedurë që unë e kryej dhe përdoret për të përmirësuar formën e hundës pa ndryshuar formën e saj aktuale.

Kjo teknikë përdoret më së shumti për të korrigjuar defektet e vogla në hundë, si p.sh. një gungë ose disa defekte të tjera të vogla.

Teknika ime e rinoplastikës fasciale njihet për inovacionin dhe aplikimin e saj me shumë sukses.

Procedura e liftingut të fytyrës

Liftingu fascial është një teknikë që e kryej personalisht dhe përdoret për të përmirësuar pamjen e plakjes në fytyrë dhe qafë.

Teknika ime e liftingut fascial është e njohur për saktësinë e saj dhe qasjen e personalizuar për çdo pacient.

Liposuction

Liposuction është një teknikë që përdoret për të hequr yndyrën e tepërt të trupit. Kjo teknikë përdoret zakonisht për të trajtuar zonat e trupit ku yndyra është grumbulluar më shumë, si barku, kofshët dhe shpina. Teknika ime e liposuksionit është e njohur për trajtimin pa dhimbje dhe rehabilitimin e shpejtë të pacientit.

Si kirurg plastik me një përvojë të pasur, jam i sigurt se mund t'ju ndihmoj të arrini pamjen e dëshiruar të trupit dhe fytyrës tuaj.

Për lexim të hollësishëm të këtij teksti, shihni f.14-15 të botimit elektronik të revistës BETTY (Qershor 2022).

KALKULATORI DIETIK

Me ndihmën e kalkulatorit të mëposhtëm mund të planifikoni vaktet e përditshme në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë.

Zbuloni më shumë >>

HOROSKOPI MUJOR

Zbuloni horoskopin për muajin aktual.

Zbuloni më shumë >>