Фармацевти
Контакт

<< Назад

Вежби и план за диета за намалување на вашиот стомак

мај 16, 2023Стомак создаден од АЛКОХОЛ:

• 10 клекнувања
• 5 склекови
• 20 сквотови
• 15 удари во празно
• 15 сек. исправен склек
• 25 стомачни
• 35 скокања
• 25 сек. стоење на ѕид
• 10 сек. трчање во место

Стомак создаден од ХОРМОНИ:

• 20 клекнувања
• 15 склекови
• 10 сквотови
• 25 удари во празно
• 30 сек. исправен склек
• 25 стомачни
• 10 скокања
• 25 сек. стоење на ѕид
• 10 сек. трчање во место

Стомак создаден од НАПНАТОСТ И НЕРВОЗИ:

• 20 клекнувања
• 5 склекови
• 15 сквотови
• 25 удари во празно
• 40 сек. исправен склек
• 25 стомачни
• 50 скокања
• 25 сек. стоење на ѕид
• 10 сек. трчање во место

Стомак создаден ПОСТ БРЕМЕНОСТ:ж

• 25 клекнувања
• 15 склекови
• 10 сквотови
• 25 удари во празно
• 30 сек. исправен склек
• 25 стомачни
• 15 скокања
• 25 сек. стоење на ѕид
• 10 сек. трчање во место

За детално читање на овој текст, погледнете на 26-27 стр. во електронското издание на BETTY магазин (Април 2023).

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>