Фармацевти
Контакт

Промоции

Наша препорака

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ ГИ ИЗДВОЈУВАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРОМОЦИИ

Овој месец издвојуваме

АЦЦ Директ 600мг (10 ќесички)

АЦЦ Директ се употребува за разредување на секретот и олеснување на искашлувањето при заболувања на дишните органи, проследени со создавање на густ секрет.

Перлуксан (30 меки желатински капсули)

Природно решение за болка. Eкстракт од хмељ – алфа киселини (Humulus lupulus). Помага за брзо природно намалување на постојани и повремени болки во секојдневниот живот, придонесува за здрави зглобови и мобилност, без гастроинтестинални тегоби.

Immun Action (60 капсули)

Ја поддржуваат природната одбрана на организмот, на база на Ехинацеа, Тахебо, Andrographis и Мечкина шепа.

SNUP® 0,1 %спреј за нос (10 мл)

SNUP® спреј за нос, раствор, содржи активна супстанција ксилометазолин која ги стеснува крвните садови на слузницата на носот и со тоа се намалува отокот и се зголемува проодноста на носните канали. Наменет е за олеснување на симптомите кај затнат нос, хроничен и алергиски ринитис како и кај синузитис.

SNUP® 0,05% спреј за нос (10 мл)

SNUP® спреј за нос, раствор, содржи активна супстанција ксилометазолин која ги стеснува крвните садови на слузницата на носот и со тоа се намалува отокот и се зголемува проодноста на носните канали. Наменет е за олеснување на симптомите кај затнат нос, хроничен и алергиски ринитис како и кај синузитис.

DuoPack Femibion за бремени 1 (2 пакувања)

Од моментот на планирање па сè до крајот на третиот месец од бременост.

Хербион® бршлен пастили (16 пастили)

Активните супстанции во Хербион сирупите и пастилите овозможуваат да се справите со кашлицата и последиците од неа.

Хербион® сируп од исландски лишај (150 мл)

Активните супстанции во Хербион сирупите и пастилите овозможуваат да се справите со кашлицата и последиците од неа. | • Хербион® сируп од исландски лишај помага при сува кашлица, засипнатост и болно грло. | • Хербион® сируп од бршлен и Хербион® бршлен пастилите го олеснуваат искашлувањето при продуктивна кашлица.

Хербион® сируп од бршлен (150 мл)

Активните супстанции во Хербион сирупите и пастилите овозможуваат да се справите со кашлицата и последиците од неа. | • Хербион® сируп од исландски лишај помага при сува кашлица, засипнатост и болно грло. | • Хербион® сируп од бршлен и Хербион® бршлен пастилите го олеснуваат искашлувањето при продуктивна кашлица.

Utiemanoz® Direkt (10 ќесички)

Кај уринарни инфекции предизвикани од бактеријата E.coli | - превенција на инфекции | - хронични инфекции | - инфекции поврзани со полов однос

Neutrogena Hydro Boost дневен крем за лице (50 мл)

HYDRO BOOST – Дневна нега за активна хидратација на лице со хијалуронска киселина, која се апсорбира до 1000 пати од нејзината тежина во вода.

Neutrogena Hydro Boost мицеларна вода за лице (400 мл)

HYDRO BOOST – Дневна нега за активна хидратација на лице со хијалуронска киселина, која се апсорбира до 1000 пати од нејзината тежина во вода.

Neutrogena Hydro Boost воден гел за лице (50 мл)

HYDRO BOOST – Дневна нега за активна хидратација на лице со хијалуронска киселина, која се апсорбира до 1000 пати од нејзината тежина во вода.