Фармацевти
Контакт

<< Назад

Знаци дека имате проблем со желудник

мај 1, 2024Знаци дека имате проблем со желудник можат да бидат следните :

-Пождригнување

-Губење тежина

-Тегоби и болки во горниот дел на стомакот

-Брз осет на заситеност

-Крв во столицата

-Појавување на жолтило околу очите или на кожата

-Отекување на желудникот

-Запек или дијареја која трае подолго време

-Дебелина или маснотии во телото

-Вирусни инфекции

-Изложеност на азбест или долго дишење нечист воздух

-Мало гадење

-Чувство на тежина или преполнетост во стомакот по оброк

- Губење апетит за одредена храна

- Стална слабост и замор

- Болка во грбот и градите

 

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>