Фармацевти
Контакт

<< Назад

Интервју – Во ритам со Лаура Крлиу

октомври 1, 2020

|

Успешна и амбициозна, остава длабок печат со своето влијание, а е толку млада и со светла иднина пред себе. Разговараме со Лаура Крлиу, пејачка и инструктор по танц, мултитаскинг и мултиталентирана девојка, која  сака да постигне успеси сѐ додека има насмевка на нејзиното лице.  1. Драга Лаура, од мали нозе учествуваш на неколку фестивали, од колку години ја откри твојата наклонетост кон музиката и твојот талент за музика?
  1. Освен со пеење, се занимаваш и со танцување. Кажи ни повеќе за твоите танцувачки успеси?
  1. На твои 28 години доста успешно и позитивно ја водиш твојата музичка кариера. На што се должи твојот успех?

  1. Која е твојата животна инспирација?
  1. Што би можело да те обесхрабри, но имаш начин како да го победиш и да продолжиш понатаму?
  1. Што е многу важно да има една личност што сака да биде дел од јавниот живот?

  1. На кој начин се грижиш за твоето здравје?
  1. Дали имаш посебни режими на исхрана што ти го зголемуваат имунитетот и здравјето?

  1. Колку е важно за еден млад човек да му се синхронизирани психичкото и физичкото здравје?
  1. Која е твојата порака за читателите на BETTY магазин?За детално читање на овој текст, погледнете на 10-13 стр. во електронското издание на BETTY магазин (ОКТОМВРИ 2020).

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>