Фармацевти
Контакт

<< Назад

Интересни информации за јогата

февруари 1, 2020

|Ако размислувате дали да започнете со јога, тогаш вие сте на пат да ја донесете вистинската одлука, бидејќи јогата е една од најблагодатните дисциплини за која вашето тело и дух ќе ви бидат благодарни.

Главните придобивки од јогата се релаксација, подобар сон, подобра концентрација и целосно подобрување на менталното здравје. Доколку ви е потребна дополнителна мотивација за да почнете да вежбате јога, прочитајте ги следниве интересни информации.

Дали знаевте дека...

За детално читање на овој текст, погледнете на 26 стр. во електронското издание на BETTY магазин (ФЕВРУАРИ 2020).

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>