Фармацевти
Контакт

<< Назад

Патничка аптека за на одмор

јули 1, 2022


ШТО ТРЕБА ДА ПОНЕСЕТЕ НА ПАТУВАЊЕ?Кога ќе стигнете, лековите би требало да ги чувате на темно и ладно место, што подалеку од сонце. За сите дополнителни информации консултирајте се со Вашиот BETTY фармацевт. Среќен пат и пријатен престој на избраната дестинација.

За детално читање на овој текст, погледнете на 13 стр. во електронското издание на BETTY магазин (Јули 2022).

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>