Фармацевти
Контакт

<< Назад

Придобивки од конзумирање на вода

мај 1, 2024Придобивки од конзумирањето вода може да бидат следните:

-Ако редовно пиете вода, можете да спречите главоболка
-Водата ја одржува нашата кожа свежа
-Водата ги снабдува мускулите со енергија
-Водата може да ви помогне во  намалување на телесната тежина
-Водата ги штити мускулите и ‘рскавицата
- Одржува рамнотежа на телесните течности

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>