Фармацевти
Контакт

<< Назад

„Прим. д-р Лазо Новески: Водечки пластичен хирург во Македонија ги споделува најпопуларните постапки“

јуни 1, 2023Пластичен хирург со долгогодишно искуство и практика во оваа област ќе ви ги претстави најчесто користените постапки во пластичната хирургија кои се изведуваат со висок професионализам.

Фасцијална ринопластика
Фасцијалната ринопластика е постапка која ја изведувам и се користи за да ја подобрите формата на носот без да му го менувате вистинскиот облик. Оваа техника најчесто се користи за корекција на мали несовршености на носот, како што се неравнина или некои други мали несовршености. Мојата техника на фасцијална ринопластика е позната по својата иновативност и примената е со голем успех.

Фасцијална лифтинг постапка
Фасцијалниот лифтинг е техника која ја изведувам лично и се користи за да се подобри појавата на стареење на лицето и вратот. Мојата техника на фасцијален лифтинг е позната по својата прецизност и персонализиран пристап за секој пациент.

Липосукција
Липосукцијата е техника која се користи за да се отстранат вишокот масти на телото. Оваа техника најчесто се користи за да се третираат области на телото каде што мастите се натрупале најмногу, како што се стомакот, бедрата и грбот.

Мојата техника на липосукција е позната по својата безболност и брза рехабилитација на пациентот. Како пластичен хирург со богато искуство, сум сигурен дека можам да ви помогнам да го постигнете посакуваниот изглед на вашето тело и лице.

За детално читање на овој текст, погледнете на 14-15 стр. во електронското издание на BETTY магазин (Јуни 2023).

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>