Фармацевти
Контакт

<< Назад

Распоред на часови

септември 1, 2021

LIVSANE распоред на часови овозможен од Betty, наменет за најмалите членови на семејството, со мали и големи училишни обврски.

Распоредот може да се преземе на овој линк.

BETTY совет: Преземете го и испечатете го распоредот, а вашето дете ќе ужива во колоритниот распоред на часови, кој што прицврстен со сладок магнет на фрижидерот во кујната ќе го потсетува за дневните часови во текот на неделата, или пак можеби како движечки потсетник во училишниот ранец помеѓу многуте книги, тетратки и моливи. 

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>