Фармацевти
Контакт

<< Назад

6 работи кои среќните луѓе ги прават наутро

јули 1, 2023ВЕЖБАЈТЕ РАНО
Некои истражувања го поврзуваат утринското вежбање со тоа дека ќе чувствувате помалку стрес и ќе бидете попродуктивни и поенергични.

ИСКЛУЧЕТЕ СЕ НА ЕДЕН ЧАС
Не допирајте го телефонот! Уживајте со чаша чај или малку судоку пред да се справите со социјалните мрежи и текстуалните пораки.

ИСТУШИРАЈТЕ СЕ
Туширањето ви помага да се разбудите и да си обезбедете малку време за медитација и релаксација.

НЕ СТИСКАЈТЕ КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ
Држете го вашиот телефон доволно далеку за да треба да станете. Стискањето на копчето за одложување може да ве измори повеќе.

ЗАПОЧНЕТЕ СО АФИРМАЦИЈА
Кажете афирмација или нешто за што сте благодарни, за да го почнете денот со убави мисли.

ПОЈАДУВАЈТЕ
Појадокот ви дава енергија за целиот ден.

За детално читање на овој текст, погледнете на 31 стр. во електронското издание на BETTY магазин (Јули 2023).

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>