Фармацевти
Контакт

<< Назад

BETTY фармацевт

[vc_row][vc_column][vc_column_text margin_bottom=”20″]

Прашајте го вашиот BETTY фармацевт за сè што е поврзано со Вашето здравје, употребата на лекови, интеракции на лекови и сè друго што ве интересира од оваа област.

[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]

[fc id=’3′][/fc]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]