Фармацевти
Контакт

<< Назад

Епл ги чува шумите

јуни 11, 2015

[vc_column width="1/1"]Организацијата Conservation Fund, која се занимава со заштита на животната средина, станала партнер на компанијата Apple која купила две шуми во американските сојузни држави Мејн и Северна Каролина. Шумите се протегаат на 36 илјади хектари и дел се од територијата од 45 милиони хектари загрозени приватни шуми во САД. Со шумите ќе управува организација за заштита на околината со цел да бидат самоодржливи и да се сочуваат за следните генерации.

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>