Фармацевти
Контакт

<< Назад

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БАРА СИТЕ ДА БИДАТ ВЕСЕЛИ

ноември 1, 2019

Фреди Рифо, градоначалник на француската општина Есар-ан-Бокаж, на почетокот на есента објавил службена градска одлука за одржување на фестивалот Радосен град. На жителите им е наложено дека во текот на траењето на овој октомвриски фестивал мора сите да бидат весели. Забрането е слушање тажна музика и читање приказни со несреќен крај. Рифо ја образложил одлуката со објаснување дека во земјата има премногу мрачно расположение.

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>