Фармацевти
Контакт

Во декември биковите ќе ги понесе божиќното расположение, а сите грижи ќе ги остават зад себе. Ќе се сретнете со старите пријатели кои не сте ги виделе со години и ќе уживате во многу луди забави заедно, на кои ќе се опуштите, но вашето тело лесно ќе се измори. Затоа, бидете внимателни и размислете дали вреди. Во овој период ќе ги разјасните чувствата и ќе најдете хармонија. Благодарение на ова, ќе можете да ги решите прашањата во врската кои долго време ги одложувате.

Биковите ќе се чувствуваат целосно безгрижно во последниот месец од годината. Нема да се двоумат да ги изразат своите чувства, а тоа ќе им помогне да ја пронајдат својата внатрешна рамнотежа. Со задоволство ќе ги обноват сите заборавени врски и ќе се сретнат со своите роднини. Ќе бидат скептични за новодојдените во кругот на семејството и воопшто нема да им се допаѓа да разговараат со нив.

Во декември ќе се опуштат и во поглед на начинот на живот и исхрана.