Фармацевти
Контакт

<< Назад

Близнаци

Во текот на октомври ќе се фокусирате на планирање и на важни одлуки. Јасни ќе ви бидат приоритетите, па затоа е најдобро време да си поставите цели и да планирате како да ги остварите. Трпението ќе ви стане силна страна, благодарение на што ќе ви биде лесно да ги следите своите цели. Во исто време, ќе бидете отворени за личен развој, па читањето книги на оваа тема ќе биде добар избор. Иако се чини дека сте јасни за сите работи и ништо не ви пречи, во овој период може да почувствувате и благи состојби на депресија, па бидете внимателни.

Овој месец ќе внесе наплив на креативност и храброст во животот на близнаците. Можете да ги искористите за да ги исполните плановите кои долго време ги имате во главата, но никогаш не сте го нашле вистинското време да ги спроведете.

Дополнително, добар период е да забрзате со поправките на вашиот дом. Можно е и негативните влијанија на Уран да допрат до вас, а вие да дејствувате премногу импулсивно и тврдоглаво. Можеби не ви се допаѓа вашето соседство. Дури и ако вашите идеи ги имате промислено до детаљ, секогаш е добро да добиете совет од некого.