Фармацевти
Контакт

<< Назад

Девица

Декември ќе биде месец на благосостојба за девицата. Конечно, ќе имате време за мирна, креативна активност, како што е сликање или свирење на музички инструмент, каде што ќе можете да се изразите и да се опуштите. Во овој период ќе бидете поинтровертни, па затоа не брзајте со големи настани за да не дојдете непотребно во стресна ситуација бидејќи во такви ситуации ќе имате тенденција да се однесувате многу претерано. Но, тоа што ќе ви користи ќе биде времето поминато со вашите најблиски. Со нив ќе се чувствувате безбедно, а токму тоа ви треба во овој момент.

Во декември ќе ве мачи присуството на странци на семејните веселби, што ќе доведе до кавги со другите роднини. Доколку планирате да одите на состанок, треба да размислите дали би било подобро да најдете изговор и приватно да го посетите семејството.

Девиците треба да изберат да се релаксираат во удобноста на домот за време на празниците. Божиќните украси можеби ќе направат да се чувствувате подобро ако внимателно ги подготвувате, а ако сте на диета, слободно заборавете на неколку дена и почестете се со сè што ќе посакате.