Фармацевти
Контакт

Октомври за вас ќе биде месец полн со љубов и добри односи. Ќе бидете полни со добро расположение, смеа и одлични идеи. Ќе го привлечете вниманието на другите благодарение на вашата непосредност. Доколку немате партнер, тргнете со својата интуиција и чувства, кои ќе играат голема улога во вашите постапки во овој период. Овој есенски месец ќе ја разбуди и вашата духовна перцепција. Затоа, тргнете по нови знаења – читајте или посетете тематски семинар, каде што можете да научите и техники на медитација кои ќе ви помогнат во многу области од животот.

Во октомври, романтичното јас на лавот ќе се разбуди. Треба да му подготвите изненадување на партнерот бидејќи инспирацијата дефинитивно нема да ви недостига. И двајцата заслужувате момент насамо по доста долго време, но треба да го најдете вистинскиот момент за изненадување. Лошо избраниот момент може да доведе до расправија.

Благодарение на влијанието на Меркур во позицијата на вага, тоа ќе биде одлично време за самообразование, кое би можеле да го искористите, на пример, за обука на работното место или курс за странски јазици. Ако не сте расположени за друштво, читањето може да биде одлична опција.