Фармацевти
Контакт

<< Назад

Овен

Јуни на Овенот ќе му донесе силна желба за патување и запознавање нови луѓе. Поради незавршена работа, ќе почувствувате лесен замор и демотивација за работа. Сепак, не дозволувајте стресот да ве контролира и одете на пијачка со пријателите, кои ќе ви помогнат да ја расчистите главата и да се расположите. Можеби ќе го организирате долгоочекуваниот одмор или заедничкото патување. Во овој период ќе се стремите кон културата, а можно е да откриете скриени таленти во оваа област. Не плашете се да го оживеете репертоарот на вашите хобија; ќе ги проширите своите хоризонти и ќе воспоставите контакт со нови големи луѓе.

Во јуни едвај го чекате одморот. Деновите на работа ќе ви изгледаат подолги, а ќе се трудите да најдете нешто што ќе ве држи зафатени. Ова може да доведе до значителна нервоза и бес кон другите за што подоцна може да зажалите.

Исто така, овој период ќе бидете преполни со имагинација и оригиналност. Обидете се добро да го искористите, на пример, украсете го вашиот дом или развијте проект на кој би можеле да работите со вашите деца. Овие активности може да ви помогнат да го подобрите односот со нив.