Фармацевти
Контакт

Јуни ќе биде месец на љубов за Ракот. Во овој период ќе се чувствувате многу самоуверено и привлечно, што ќе дејствува како афродизијак за другите, а тие нема да го тргнат погледот од вас. Имате единствена можност за избор, затоа не плашете се да барате и искористете ја оваа можност за воспоставување нови врски или само случајни флертувања. Ќе ве разбудат и разиграноста и желбата да пробувате нови работи, па ако веќе имате врска, обидете се малку да ја зачините. Овој месец е исто така одлично време да испробате нови хобија и да го пронајдете вашиот скриен талент.

Во јуни Раковите ќе бидат погодени од Венера. Особено нежниот пол ќе го почувствува нејзиното влијание и ќе биде многу привлечен за мажите. Ќе можете да ги импресионирате главно со вашата навидум неодбранбеност или со заштитнички тенденции. Оние во врска ќе бидат невообичаено нежни и грижливи. Со оглед на тоа што вашата емоционална состојба ќе биде доста непредвидлива, па вашите колеги или дури и пријатели би можеле да ја искористат. Подобро е да избегнувате да работите на големи проекти на работа. Другите би биле пофалени, а вашите напори би биле потценети или дури и заборавени.