Фармацевти
Контакт

<< Назад

Риби

Март ќе биде месец кога рибите ќе почувствуваат желба за знаење и учење. Вашата меморија ќе може да апсорбира неверојатна количина информации; дури и вие ќе бидете изненадени од тоа. Така, имате единствена шанса да започнете да учите нешто за што размислувате подолго време, бидејќи сега е време да ги надминете предизвиците. Бидете внимателни. Сè уште треба да ги почитувате другите. Иако ќе имате неверојатни комуникациски вештини, вашата желба да постигнете најдобри резултати може да им наштети на некои од вашите пријателства без оглед на околностите.

Рибите во март ќе изгледаат како различни луѓе поради влијанието на Меркур. Од една страна, вашите вештини за зборување ќе се подобрат, што може да ви користи на многу начини, но исто така ќе донесе искушение да манипулирате со другите. Не само што вашите намери би можеле да излезат од контрола, туку и би можеле да излезат на виделина, а вие сосема веројатно би изгубиле многу од вашите најблиски.

Оваа планета, исто така, ќе ви донесе многу креативност каква што досега не сте доживеале. Зошто да не се обидете со сликање или слични креативни активности?