Фармацевти
Контакт

<< Назад

Скорпија

Овој месец на скорпиите ќе им донесе одредена емоционална нестабилност и вишок енергија. Расположенијата ќе ви се менуваат, па дури и ситни работи може да ве исфрлат од рамнотежа. Затоа, препорачливо е да научите како да работите со вашите емоции бидејќи во спротивно, вашето променливо расположение може да ги обесхрабри вашите пријатели и семејството да поминуваат време со вас. Исто така, ќе имате добра кондиција овој месец, затоа не плашете се да го искористите тоа. Најдобрата активност за вас е џогирање или трчање. Можеби треба да се обидете да се пријавите на некоја трка која може да ви помогне да го одвлечете вниманието од сето она што ви пречи, а исто така ќе се чувствувате навистина добро за себе.

Скорпиите ќе бидат немирни и проактивни во март. На некој начин ќе бидете склони кон љубомора, што ќе доведе до одмаздничко однесување бидејќи Марс ќе влијае врз вас. Размислете внимателно за вашите постапки и за тоа што ги предизвикува.

Бидејќи вашите реакции на какви било промени нема да бидат многу позитивни, најдоброто нешто што треба да го направите е да ги избегнувате. Обидете се да се занимавате со некој спорт. Тоа е одличен начин да се искористи вишокот енергија.